USLUGE

Koje usluge pruža AMG Studio za dizajn enterijera?

blueprint nacrt osnove stana

1. Idejno rešenje – obuhvata nacrt osnove prostora sa novim rasporedom nameštaja, predloge za opremanje enterijera (nameštaj, dekoracija, odabir boja i sl.).

kaboompics_Stylish workspace with Macbook Pro

2. Dizajnersko projektovanje sa 3D vizuelizacijom – podrazumeva nacrt osnove sa rasporedom nameštaja, odabir materijala i nameštaja, konsultacije i 3D rendere prostora.

193897-OXYOPP-390

3. Kompletna usluga dizajna enterijera – obuhvata celokupan proces od izlaska dizajnera na teren radi snimanja postojećeg stanja objekta, preko dizajna i projektovanja, do izvodjenja i nadzora radova u enterijeru.

Cena ove usluge se formira u dogovoru izmedju klijenta, dizajnera i izvodjača radova.

4. Konsultacije/savetovanje – ova usluga je namenjena klijentima koji imaju:

  • Opremljen stambeni (ili drugi) prostor i nedostaju im detalji kako bi ceo prostor povezali u celinu
  • Imaju već jasnu ideju kako žele da urede enterijer, potreban im je mali podsticaj u dizajnu
  • Uređuju pojedinačne prostorije

U okviru ove usluge, klijenti mogu da se odluče za jednokratnu uslugu konsultacija, gde će u jednom mejlu dobiti sve potrebne informacije, smernice i linkove za nabavku opreme za uređenje enterijera; ili za višekratnu, gde će u nekoliko mejlova (ukoliko procene da iz jednog mejla ne mogu jasno da sagledaju svaki korak) – dobiti sve što je potrebno kako bi uspešno uredili svoj prostor.

Ukoliko se odlučite za uslugu konsultacija, potrebno je da u mejlu opišete o kakvom je prostoru reč, pošaljete nekoliko fotografija prostora koji se uređuje i skicu sa osnovnim dimenzijama enterijera.

Kontaktirajte nas putem mejla ili telefona – radujemo se budućoj saradnji!

logo amg dizajn wp